nuolivas                                                                         nuolioik

 

Jos te ajattelette, että tämä kapitalistinen terveydenhultokehitys, vaikka tai lääketieteen linja, joka korjaa oiretta vaivan aiheuttajan sijaan jatkuu esimerkiksi 6 vuotta pidempään, ajatellen, että, ettette ensivuonna saisi toimitettua riittvää 20 000 kappaleen määrää kannatuksia ja olettaisitte, että vastaava henkilö tai minä väsymättömästi pyrkisin ehdolle siitä kuudenvuoden päästä korjatakseni nämä suuret virheet tarvittaessa poikkeusasetuksilla tai muulla sellaisella terveydenhuollon linjasta.

 

Tilastokeskuksen mukaan esim. vuonna 2014 kuoli 15-64 vuotiaita 8700, joista puolet kuoli niin sanottuihin kasvaimiin.

Parasitismisairaudet tulkitaan kasvaimiksi joskus ja vaikkei tulkittaisikaan, niin niiden on osoitettu aiheuttavan kasvaimia joissain tapauksissa (Johannes Fibiger 1926 lääketieteen-Nobel).

Eikä silläkään ole merkitystä aiheuttaako kasvamia, kun niidenkin havaitseminen tehostuu tietenkin, jos tukimusta tehostetaan.

 

Kaikkiaan kuolemantapauksia on 50 000 / vuosi. Jos näistä on puolet taas "kasvaimia", niin elinikä nousee huomattavasti, kun lääketieen linja, joka hoitaa vain "oiretta" muutetaan siihen, että se tutkii oireen syyn.

 

Se tarkoittaa kuuden vuoden jaksolle 150 000 ihmishenkeä, jotka kuolee tämän kapitalistisen psykopatian takia, jos en saa kortteja ensi vuonna.


!!!
Näiden Fibigerin mainitsemien parasiittien aiheuttamia muita sairauksia pyritään usein yhdistämään perintötekijöihin ja uskottelemaan, että "pohjoiset rodut" olisivat sairaita.
Tämä on justiin tätä... Ne eivät ole perinnöllisiä, mutta voivat jossakin yhteyksissä tarttua epähygienian tai vaikka kotieläinten takia.


[30.11.2016]                                      Takaisin


Elimistön kokonaisuuden heikentymiseen, tai sen osan heikentymiseen liittyy myös tunnemaailman latteutumista. Esimerkiksi musiikin kuunteleminen ei ole niin kiinnostavaa. Nämä järjestään yhdistetään ihmisen ikääntymiseen. Mutta, kun on toimivat antibiotit, eli joilla on ominaisuuksiensa ja raaka-aineidensa puolesta pelkästään ja vaikutuksensa puolesta vain bio-organisemaja, bakteerikantaa tuhoavia vaikutuksia, niin aiempi mentaalinen tai semmonen taso palautuu vastaamaan nuorempaa ikää. - Tietysti liikunta ja vähähiilihydraattinen ruokavalio vaikuttaa tähän myös.
Nämä on vaan mielipiteitä ja samalla niitä ohjearvoja, joita haluan käyttää.

[18.12.2016]                                      Takaisin

Periaatteessa pelkästään se, että jos ruansulatuksessa, eli suolistossa on sellaisia käsittelijäorganismeja eli bakteereita/parasiitteja, jotka tuottaa jotakin myrkyllistä "käymistuotetta" tai miksikä sitä nyt virallisesti kutsuttaisiin, niin imeytyy se verenkiertoon ja kuormittaa koko elimistöä. Kun näitä on tuhansia erilaisia asioita, jotka on tutkimatta.

[18.01.2017]                                      Takaisin


Yleisesti ihmisillä on oma immuunipuolustus, jonka takia nämä ei tartu. Toisaalta nämä ovat niitä, joita lääkärit pitää täysin normaaleina asioina.

Jossakin Tv-ohjelmassa jopa tartuttivat johonkin lapseen parasiittisairauden, kun sillä oli pähkinäallergia...

Olen täysin tyrmistynyt tästä asiasta.

[28.04.2017]                                      Takaisin