nuolivas                                                                         nuolioikEi se ainakaan sillain mene, että joku massiivinen väkijoukko vyöryy pitkin katuja liput liehuen ja käy ovelta ovelle syöttämässä pipareita.


Vaikka se siltä näyttikin muutamassa lehtiotsikossa jonkun rahalla valmistetussa aateyhdistyksessä.
Jos minulla olisi rahaa, niin järjestäisin korttikeräyksen.


image007


Jos tuntuu, että tarvitsisit jonkun "luvan" antaa kannatus tai muu myötämielinen asia, niin ei sellaista lupaa tule kukaan muu esittämään.
Toisaalta ei kukaan myöskään estä tai tee sanktiota siitä, jos tuette jotakin, jota joku haluaa kutsua vaikka Natsiksi.
Saatte kannattaa ihan mitä vaan virallista politiikkaa.

Natsi sanaan liittyvät mielikuvat ovat useilla vain juutalaisten esittämät selitykset ja me olemme taistelleet urheasti kansainvälistä juutalaisuutta vastaan ja onhan meillä ollutkin täällä aika turvallista ihan viimeaikoihinkin asti.


Valtion toimintojen yksityistäminen - terveydenbhuollot, sähköverkot ei myydä yksityisille sen takia, että he haluavat tehdä sillä bisnestä.
Rahamies voi tehdä bisnestä millä tahansa. Mutta valtion toiminnoilla pidetään viimekädessä valtaa kansasta.


[01.2017]                                          Takaisin

Minun mediani, eli tämä nettisivu on pieni.
Ihmismassoja ohjaillaan siten, että väitetään vain jotakin median tai suusta suuhun avulla. Minulla ei ole organisaatiota, joka olisi yhteen ääneen väittämässä mitään asiaa.
Sen takia pitäisi osata tunnistaa puolustaa omaa kansaansa täällä pohjoisessa, vielä, kun täällä sivistystä on.
Yhdysvallat tai Israel ei ole sivistystä nähnytkään Suomen oikeuslaitosten, Terveys- tai Sosisaaliturvajärjestelmien.
Ne ovat miljoonien juutalaisten kansoittamat valtiot, jotka tekevät historiallisten todisteiden mukaan valtansa sodalla - murhaamalla ihmisiä.

Nämä ihmisten ohjailut neuvotaan Sionin viisasten pöytäkirjoissa ja sille melkeinpä "nauretaan" siellä rivien väleissä.

Adolf Hitler ei ole edelleenkään tehnyt sellaista vääryyttä mitä laaja media väittää. Esimerkiksi eilinen televisio-ohjelma, jossa Englantilaiset raahasivivat nälkään kuolleita ruumiita kuoppiin ei missään tapauksessa osoita, että Hitlerin alaisuudessa olisi nälkään surmattu tai kuoppiin yritetty piilottaa ruumiita.


[22.1.2017]                                        Takaisin


Siionin protokollaa lukemattomat eivät ymmärrä sitä, että ihmiset luulee saavansa rauhan, kun he myötäilevät USA/Englannin:n maailman politiikkaa.
He mm. perustivat Israelin, joka sotii 70:ttä vuotta siellä ja sitten Israelikin sattunut perustamaan Mossad salaisen palvelunsa Suomeenkin...
Nämä hyökkii ulkovaltoihin jatkuvasti ja toistuvasti syyttömiä siviilejä vastaan, koska se on näemmä helpointa tappaa älyllinen eliitti valtioista.

Jos ei tuota yhtä sinistä kirjaa voi lukea, niin ette millään voi voittaa, kun luulette kokoajan, että milloin mikäkin islamisti olisi teille uhka.
Sen lisäksi voi ahkera silmäillä Hitlerinkin kirjan läpi. Mikään kamelin ratsastaja ei ole tänne ryntäämässä pohjoiseen.

Älyn häviämistä jotenkin ehkä kuvastaa se, että oman maan siviilipuolustus käytännössä hyökkää sotaveteraanien lapsenlapsia vastaan, jotka eivät ole koskaan edes nähneet rikoksia kaikkein raukkamaisimmilla tavoilla laiminlyömällä velvollisuuksiaan järjestää oikeusistuntoja tilanteissa, joissa tuommoisen Mossadin esimerkiksi ei tarvitse, kuin väärentää yksi paperi jostakin tommosesta keuhkosairausdiagnoosista. Se vaatii heitlä ehkä yhden miestyötunnin. Tuomioistuimen suullinen käsittely olisi luonnollisestikin ratkaissut asiat. Sitävartenhan ne kuulemiset on mahdollista järjestää.

[1.9.2017]                                         Takaisin