Maailmassa on ihmisiä, jotka on valmiita ja ovat olleet valmiit uhraamaan henkensä kansallisen sosialismin puolesta. Tähän ei tarvitse kuunnella muita arvioita.
Tukija korttikeräystuelle 200 000€ pitäisi löytyä. Jos tästä olisi kyse, kannattaa yhteys ottaa paikan päälle. Jonkinlainen kampanja on sitten toinen tavoite.
Kyse on siitä, että kortit pitää saada kerättyä keinolla millä hyvänsä, eikä siitä, että se maksaisi jotain. Voin ottaa lainaan 200 tuhatta ilman maksuehtoa 20% kokonaiskorolla, jos löytyy.

Periaatteessa, jos olisi 10 henkilöä, jotka olisivat valmiit takaamaan esim. 21 000€ euron lainan sillä ajatuksella, että jos voittaisin vaalit laittaisin 25 000€ takaisin.
Ei riskitön sijoitus, mutta ei riskittömissä olekaan 20% vuosikorkoa.


Try to finding the people who are actually willing to give their lives to get a nazi state to world to end so called jewish/freemason terrorism. Harrassed and tortured people. They could try to find the donation of ~200 000€ to get me the cards (starting 2017). This is not yet a promise of getting the place of control, but my ideas should benefit whole nation.
We are able to have some refugees. Our current lead is taking them right now. I won't keep intelligent services or gangstalk as imagination.


We don't need any other estimations about this.
Contacts in person.
Etusivulle - To front page