20 000 korttia on täysin mahdoton itse kerätä,

(Varsinkin jos satutte ymmärtämään minkälaista ongelmatilannetta sivuilla manitut "vapaamuurarit" tms. logiigallaan aiheuttaa.
Teen näitä 'nimittelyjä' sen perusteella, että heidän "salainen ohjelma" vastaa lähinnä ongelmaa. Varsinainen esitutkinta kyllä saadaan tehtyä vaikka esikunnasta käsin).

Jos te haluatte näitä asioita mitä on tällä sivustollani.

Haluatteko te tänne kansallisen sosialismin, vai haluatteko, että amerikkalainen miljardööri ilman minkäänlaista uskonnollista sivistystä tulee tänne teille kertomaan mikä on oikein?

Voi organisoida keräyksiä.          Minun ei tarvitse niistä tietää.


Mielestäni helpompi olisi löytää rahoittajat keräyksen tekemiseen, kuin saada vapaaehtoisilla kerättyä itse kortit.


Jos te haluatte ja teillä on siihen keräykseen mahdollisuus saada rahoitus. Silloin laput kannattaa keräyttää heti (-17) mahdollisimman suurella porukalla.

Voisi kuvitella, että 5-10€ urakkapalkka per lappu varmasti saa ihmiset juosten hakemaan niitä ovilta, asemalta tms.
Se tekisi 20 000 korteille yht. 200 tuhatta (toisesta 5€ joutuu mahdollisesti maksamaan työnantajamaksuja).

Tehtävän suorittaneiden laput kannattaisi kerätä eri kuoriin,
jotta mahdollisia hylättyjä lappuja ei tule, eli jos joku täyttää väärin.
Ja kirjekuoren numeron ja sisällön lukumäärän kirjoitan mielellään tänne sivulle.


Nämä on pakko saada, taikka Te jäätte tänne kaiken ilveilyn keskelle, kun Teidän maastanne ei ole muuta kuin sen kuvitteellinen raja kartalla.

Tiedätte, että olen ainut joka tätä asiaa hoitaa (oikeasti),  koska olisin valmis vaikka menemään vankilaan tästä syystä. Kuitenkin ajatukseni laista ovat sellaiset, että en ole välttämättä rikkonut sitä.

Alla jotakin vanhempia merkintöjä:


[19.05.2016]

Varmista, että kannatuksesi on tullut perille nettisivulta. Tunnistetieto (esim. etunimi ja päivämäärä) kaikista kirjeistä pitäisi olla listattuna joskus

                                   Kannata                     Etusivulle

[11.10.2014]Presidentinvaalivalitsijayhdistyksen henkilöiden jotka siihen korttiin nimensä laittaa olisi hyvä melkein olla tiedossa ennen keräysvuotta, koska ei tuommonen 20 000 nimeä tule ilman rahallista resurssia tehtyä keräystä mitenkään siihen itsestään.

[02.11.2015]

Sittenhän tämä menisi sillä lailla, että kuvaa muutaman haastattelun ja antaa sellasen muullekin medialle. Ainakin sitten, kun/jos 20 000 kortit rupee olemaan (2017-2018).
Sen jälkeen saa tai jää saamatta ääniä ja sitten voi olla että saadaan halutut asiat työn alle.


[13.01.2016]